Jako specjaliści i starsi specjaliści zapewniamy najlepszą współpracę i profesjonalne szkolenia. Nasze usługi obejmują:
Dokumentacja HACCP jest dokumentem niezbędnym dla branży gastronomicznej wymagany przez prawo oraz instytucje kontrolujące. Zapewnia on wysoką jakość usług gastronomicznych i ma znaczenie dla Klientów.
HACCP - System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli, postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością produktami spożywczymi; system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących.
HACCP pozwala na uzyskanie pewności, że zakład wykonał wszystko dla bezpieczeństwa wyrobu i konsumenta, w odniesieniu do przepisów, zasad dobrej praktyki produkcyjnej i potrzeb klientów.
Zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności związane jest z wdrażaniem systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności jakimi są m.in. zasady Dobrej Praktyki Higienicznej – GHP, Dobrej Praktyki Produkcyjnej – GMP oraz system HACCP. Jest to wymóg prawa.
Posiadamy doświadczenie w małych obiektach żywienia zbiorowego oraz w bardzo dużych gastronomiach. Na „swoim koncie” mamy sporą liczbę opracowanych dokumentacji. Cechujemy się nienaganną współpracą i efektywnością.
W ramach HACCP usługa nasza obejmuje:
W ramach usługi PPOŻ oferujemy:
W ramach doradztwa z zakresu ochrony środowiska oferujemy:
Przedmiotowe usługi świadczymy w ramach jednorazowych zleceń lub stałej obsługi.